TÜRKİYE FUTBOL VAKFI BAŞKANIMIZ VE YÖNETİM KURULU ÜYELERİNDEN DİYARBAKIR VALİSİ GÜZELOĞLUNA ZİYARET

Türkiye Futbol Vakfı Başkanı Ergin Verel ve Yönetim Kurulu Üyeleri Diyarbakır Valisi Hasan Basri Güzeloğlu’nu İç Kale Valilik Makamında ziyaret etti.

Ziyarette Türkiye Futbol Vakfı Başkanımız Ergin Verel’e, Başkan Yardımcısı Mustafa Çolak, Türkiye Futbol Vakfı Üyesi Proje Başdanışmanı Yılmaz Vural, Türkiye Futbol Vakfı Üyesi Proje Danışmanı ve Balıkesir Spor Kulübü 2. Başkanı İrfan Sarıgül, Türkiye Futbol Vakfı Üyesi Başkan Başdanışmanı Eren Şar, Türkiye Futbol Vakfı Üyesi Medya Danışmanı Atilla Koç ve Türkiye Futbol Vakfı Üyesi Yönetmen Eyüp Birlik eşlik etti.

Ayrıca Ziyarette, Bölge Jandarma Komutanı Tümgeneral Halis Zafer Koç, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ali Demir ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmet Demir de bulundu.

Ziyaret, Vali Güzeloğlu ve Türkiye Futbol Vakfı Başkanı Ergin Verel’in karşılıklı hediyeleşmesinin ardından sona erdi.