TFF Başkanı Nihat Özdemir Başarı Dileği

blog_2

TFV Yönetim kurulu Başkanı Engin Verel ve Yönetim kurulu üyeleri TFF Başkanı Nihat Özdemir ve Yönetim kurulu üyelerine yeni görevlerinde başarı dileyerek hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Türkiye Futbol Vakfı Başkanı Engin Verel Kıbrıs Etkinliği Hakkındaki Değerlendirmesi

blog_2

Türkiye Futbol Vakfı Başkanı Engin Verel, Vakfımızın Kıbrıs'da düzenlediği U12, U14 etkinliği kapsamında Hedef Gol programında organizasyonu değerlendirdi.

Ersin Düzen'den Tebrik

blog_2

Stadyum Dergimizin mayıs sayısında yazarımız Kaan İlhan'ın konuğu Ersin Düzen idi. Kendiside twitter üzerinden röportaj sonrası vakfımıza paylaşımıyla teşekkürlerini iletti.

Beşiktaşımıza Başarılar Dileriz

blog_2

Beşiktaş, Avrupa Ligi Çeyrek Final, 2. Maçında kendi evinde Fransa'nın Lyon takımı karşısında başarılar dileriz.

Beşiktaşımıza Lyon Karşısında Başarılar Dileriz

blog_2

Avrupa Ligi Çeyrek Final ilk maçında Fransa takımı Lyon karşısında Beşiktaş'ımıza başarılar dileriz.

Milli Takımımıza Finlandiya Karşısında Başarılar Dileriz.

blog_2

Milli Takımımız, Dünya Kupası Grup Eleme maçında Finlandiye karşısında başarılar dileriz.

Türkiye Futbol Vakfı

Şehitlerimizi Rahmet ve Şükranla Anıyoruz.

blog_2

Büyük Zafer'in 102.yılında Şehitlerimizi Rahmet ve Şükranla Anıyoruz.

Beşiktaşımıza, Olympiakos FC karşısında başarılar dileriz

blog_2

Beşiktaşımıza, Olympiakos FC karşısında bugünkü oynayacağı maçta yürekten başarılar dileriz.

Türkiye Futbol Vakfı

FENERBAHÇEMIZE, KRASNODAR KARŞISINDA BAŞARILAR DILERIZ.

blog_2

Fenerbahçe, Uefa Kupası Grup eleme maçında Krasnodar karşısında Türkiye Futbol Vakfı olarak başarılar dileriz.

Osmanlısporumuza Olympiakos karşısında Başarılar Dileriz

blog_2

Osmanlısporumuza, Uefa Grup eleme ikinci eleme maçında Olympiakos karşısında başarılar dileriz.

Terörü Lanetliyoruz

blog_2

Beşiktaş’ta yaşanan hain terör saldırını lanetle kınıyoruz. Yararlılara acil şifalar dileriz. Teröre lanet olsun. TFV Yönetim Kurulu

Şampiyonlar Liginde Beşiktaş’a Başarılar Dileriz