Hakkımızda

Türkiye Futbol Vakfı 15.08.1995 tarihinde 162 futbol dostunun ortak düşünceleri doğrultusunda kurulmuştur. Türkiye Futbol Vakfı özelde futbol kültürüne, genelde Türk sporuna katkıda bulunmak amacıyla Onursal Başkanımız Sema Küçüksöz önderliğinde geçen yıllar içerisinde bir çok projeyi gerçeğe dönüştürmüştür.

TFV’nin amacı
Vakfımız Türkiye’nin bütün bölgelerinde yaşayan gençlerimize küçük yaşlardan başlayarak futbol kültürünü aşılamaktır. Spor kültürünün gelişmesini sağlayarak gençlerin centilmenliği yaşamlarına da yansıtmalarını sağlamak , futbol oynalaya özendirmek, futbol altyapılarına katkı sağlayarak Türk futboluna hizmet etmek vakfın en önemli görevidir.

Yayınlar
Futbol dünyasındaki gelişmeleri gerek sporcu, gerek teknik ekipler ve gerekse yöneticiler için takip ederek, bu gelişmeleri yayınlar yoluyla kamuoyuna sunmak yıllara yayılan dönemde gerçekleştirdiklerimizdendir.

Kitap, broşür, film gibi yayınlarla paylaştığımız yayınlar her dönem aynı şekilde devam etmektedir.
Taraflara Fair-play ruhunu aşılayan ve uluslararası ödüller alan yayanımız Stadyum Gazetesi yayın hayatına devam etmektedir.

Konferans ve seminerler
Futbolun gelişimi amaçlı seminer ve konfranslar düzenleyerek, ulusal ve uluslararası bir çok önemli ismi, genç ve futbola katkı sağlamak isteyenlerle buluşturarak futbol kültürüne hizmet etmeye devam edilmektedir.

Bu kapsamda 2014 yılı içinde doğu ve güneydoğu illerini kapsayan seminerler proje aşamasındadır.